איכות ובטיחות | ||||||||||||||||||||||||||||
הירקות מגיעים למפעל ישירות מהשדה ונכנסים מיד לתהליך העיבוד במפעל. תהליכי החליטה וההקפאה עוצרים את תהליכי ההזדקנות המתרחשים באופן טבעי בירקות ופירות. התוצאה מעצירת תהליכי ההזדקנות בירק ע"י תהליך ההקפאה היא קבלת מוצר איכותי יותר מבחינת ערכו התזונתי ,כמות הוויטמינים בו גדולה יותר ,הירק טעים יותר מכיוון שהוא נקטף במצב אופטימלי מבחינת הטעם והמרקם ועובד מיד. כמו כן נשמר מראהו הצעיר וצבעו החי של הירק. ההקפדה על האיכות מתבצעת החל משלבי הגידול השונים של הירק, במעקב אחר רמות שאירתיות של חומרי הדברה , השקיה קטיף וכו' וכלה בתהליכי הייצור השונים לאחר הגעת הירק למפעל לעיבוד . תהליכי הייצור מתבצעים בפיקוח צוות איכות ומעבדה שדואג לקבלת מוצר באיכות גבוהה, הפיקוח חל החל משלב קבלת הירק דרך תהליכי העיבוד השונים( קילוף, שטיפה, חיתוך, חליטה ,הקפאה, מיון המוצר להרחקת פגמים). בנוסף קיים פיקוח צמוד על האיכות המיקרוביאלית של המוצר. עקיבות מוצרים- במילוטל קיימת מערכת עקיבות ברמת יחידת המכירה ,המאפשרת לבצע עקיבות לאחור לתהליכי האריזה הייצור וגידול חומר הגלם עד רמת החלקה ממנה הגיע חומר הגלם. | ||||||||||||||||||||||||||||
|